بررسی مزایا و معایب هاوال جولیون پرو ، مقاله ای کامل از بررسی میدانی کراس اوور جدید گریت وال موتورز است که برای جبران مافات پای به ایران می گذارد.
{مقالات بیشتر}: مشاوره تلفنی خرید خودرو
بعد از تست و بررسی عضو قدیمی خانواده بزرگ هاوال یعنی H6 این بار به سراغ محصولی جدید اما تا حدی مشترک با کراس اوورهای قبلی این شرکت رفتیم خودرویی که چند وقتی است اسم و نامش در شبکه های اجتماعی داغ شده و حضورش در تست های فنی باعث شده تا بیش از پیش به بازار فروش نزدیک شود، هاوال جولیون پرو کراس اووری دیگر از دیار بزرگ چین است که …
این خودرو را باید یکی از جدیدترین محصولات شرکت بزرگ GWM یا گریت وال موتورز دانست که از سال ۲۰۲۳ با نام تجاری هاوال آن را راهی بازارهای جهانی کرده است.
{مقالات بیشتر}: بررسی مزایا و معایب هاوال H6 هیبریدی
بررسی ظاهری هاوال جولیون پرو
باید اذعان داشت که در طراحی جولیون پرو مخصوصا در نمای جلویی شاهد اشتراکات زیادی از جمله چراغ ها ، جلوپنجره و کشیدگی کاپوت با مدل H6 هستیم که این موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد این خودرو را نسخه بروزتر همان مدل بدانند. هرچند تفاوت های نسبتا محسوس در ریزه کاری ها برای مثال کشیدگی بیشتر چراغ ها و خطوط بدنه سعی در ارائه چهره ای تکامل یافته تر دارند البتهناگفته نماند که پلتفرم مشترک بین این دو مدل را نباید فراموش کرد.
استفاده از جلو پنجره سه بعدی و بزرگ به همراه چراغ های ۴ لنزه از سری المان های تهاجمی و البته جذاب هاوال جولیون پرو می باشد. خطوط استفاده شده در نمای کناری بر خلاف چهره جلویی چندان اغراق آمیز نبوده و صرفا به حجم دهی های روی درب بسنده شده است.
به کارگیری المان های اسپرت و تهاجمی مانند چراغ های یک تکه تمام LED ، اسپویلر عقب و دیفیوزر عقب باعث پدید آمدن جلوه ای به مراتب جوان پسندتر از نمای جلویی شده است.
خبر خوب درمورد هاوال جولیون پرو این است که می توانیم شاهد نسخه S آن در کشور باشیم نمونه ای که نسبت به نسخه استاندارد آن شامل رینگ های پیانویی ، لیپ سپر جلو و دیفیوزر سه تکه عقب می شود.
بررسی کابین و فضای داخلی Haval Jolion Pro
داخل کابین این خودرو مانند اکثر چینی های حال حاضر بازار شاهد پیشرفت چشمگیری در طراحی و علی الخصوص استفاده از تکنولوژی روز دنیا هستیم. فرمان بزرگ سه شاخ و کلاستر تمام دیجیتال از سری نکات نه چندان جدید اما این روزها هستند.
طراحی طبقه مانند داشبورد به همراه کشیدگی نسبی آن به سمت راننده جلوه ای متفاوت از طراحی را در اختیار می گذارد. جای گیری صفحه نمایش ۱۲ اینچی تمام تاچ هاوال جولیون پرو ۲۰۲۴ از دیگر نکات ایرانی پسند فضای داخلی می باشد که انصافا از کیفیت و تاچ خوبی هم برخوردار است.
استفاده از پلاستیک نرم در بخش های قابل دسترس باعث شد تا پلاستیک کاری های بالای داشبورد که از نوع خشک هستند را جدی نگیریم هرچند باید دید که در کارکردهای بالا سر و صدای این قسمت ها در چه حد آزاردهنده خواهند بود. صندلی ها ابعاد بزرگ و راحتی دارند مخصوصا که در ردیف دوم فضای کافی برای سه سرنشین بزرگسال با قد تقریبی ۱۸۵ وجود دارد.
بررسی فنی و رانندگی هاوال جولیون پرو وارداتی
زیر کاپوت این خودرو پیشرانه ای کم حجم اما پربازده به لطف توربوشارژ قرار گرفته که توانایی تولید ۱۴۸ اسب بخار قدرت را دارد. قطع به یقین این ارقام و اعداد چیزی نیست که از آن حیرت زده شویم مخصوصا که هاوال جولیون پرو در بازار ایران رقبای هم وطن سرسختی خواهد داشت که شاید از لحاظ فنی بسیار سرتر باشند!
همان طور که از شباهت ظاهری این مدل با h6 صحبت کردیم باید به اشتراکات فنی این دو مدل هم اشاره کرد به طوری که هاوال جولیون در نسخه هایبریدی دقیقا همان H6 هایبرید است که کمی فیسش را تغییر دادند. هرچند بعید است که نسخه هایبرید این خودرو را همزمان با برادرش وارد بازار کنند چرا که بازار فروش هر دو دچار تنزل خواهد شد.
حجم موتور | ۱/۵ لیتری |
تعداد سیلندر | ۴ سیلندر توربوشارژ |
محور محرکه | تک دیفرانسیل (FWD) |
قدرت | ۱۴۸ اسب بخار |
گشتاور | ۲۲۰ نیوتن متر |
گیربکس | ۷ سرعته دوکلاچه |
شتاب صفر تا صد | ۱۰/۵ ثانیه |
وزن | ۱۶۴۰ کیلوگرم |
بررسی امکانات مهم هاوال جولیون ۲۰۲۴
مهندسان چینی مانند اکثر اوقات در بخش آپشنی از چیزی مضایقه نکردند و از طرفی باعث خوش حالی ماست که نسخه وارد شده به کشور از نوع فول تر یا اصطلاحا ULTRA می باشد که تفاوت هایی من جمله رینگ ۱۹ اینچی ، مانیتور ۱۲ اینچی و … دارد.
– ۷ ایربگ – دوربین ۳۶۰ – اتوپارک – ترمزپارک برقی – اتوهلد
– رادار نقطه کور – رادار بین خطوط – دوگرم دو سرد – موس وسط – شارژ وایرلس
– سقف پاناروما – کروزکنترل هوشمند – هداپ – ۴ مود رانندگی – مموری صندلی
شرایط فروش و قیمت هاوال جولیون پرو
این خودرو هنوز به طور رسمی وارد لیست فروش نشده است و قیمت دقیقی از آن در دسترس نیست اما چیزی که مشخص است رقابت هاوال جولیون پرو با محصولاتی نظیر فونیکس تیگو ۸ پرو ، هایما ۸ اس و چانگان CS55 می باشد که به این منظور می توان رقم حدودا ۲ الی ۲.۵ میلیاردی را برای این محصول در نظر بگیریم.
{مقالات بیشتر}: بررسی مزایا و معایب هایما ۸S
نقد و بررسی
هاوال جولیون پرو
هاوال جولیون پرو کراس اووری است که از لحاظ ظاهر ، امکانات و کیفیت شما را راضی خواهد کرد هرچند که در بخش فنی تا حدودی پایین تر از رقبای هم وطنش قرار می گیرد.
مزایا
- ظاهر خشن و به روز
- چراغ های پرنور
- کیفیت نسبتا بالای کابین
- امکانات بسیار راضی کننده
- اشتراک فنی با مدل H6
- واردات نسخه S به کشور
معایب
- قدرت کمتر نسبت به رقبا
- شباهت ظاهری با مدل H6
- حساسیت زیاد به بنزین و سرویس ادواری